Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

EU4Skills Пекарка у столичній кав’ярні: змінюємо уявлення про професію

Дата: 12.09.2022 15:09
Кількість переглядів: 88

«Як я стала пекаркою? Я просто фанатка круасанів!», - одна з восьми історій молодих випускників профтехів, які розповідають про свій шлях до професії, її цінність та значення.

Ці ролики є складовою іміджевої комунікаційної кампанії «Все працює завдяки нам»,  що наразі проводить Міністерство освіти і науки України. Мета промокампанії – зміна ставлення підлітків та дорослих до професійної освіти.

Як героїня ролику, Даша – пекарка у столичній кав’ярні, здобула професію і як почуває себе зараз? Відповідь у відео! https://cutt.ly/qCuDixG.

Нагадаємо, що торік у рамках реалізації пілотного проєкту «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» у нашій області було проведено обстеження регіонального ринку праці, його професійної структури, поточної та перспективної потреби області в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.

За результатами вивчення регіонального ринку праці торік (у рамках проєкту EU4Skills) встановлено, що у сфері приготування страв та напоїв за освітою працюють 82% випускників. Набуті під час навчання компетенції використовують у роботі 87% кухарів. На запитання в анкеті, чи обрали б випускники ту саму професії, якби їм довелось наново визначитись з вибором професії, надали позитивну відповідь 87% випускників. Більш детально з результатами обстеження можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/kCwBL29.

Є питання сфери зайнятості? Зверніться до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь