Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

У Кропивницькому відшиватимуть військовий одяг: містянин виборов грант «єРобота»

Дата: 12.09.2022 15:25
Кількість переглядів: 107

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фешн Голд» на ринку модельного бізнесу вже більше 10 років. Основним видом його діяльності –виробництво верхнього одягу та аксесуарів.

Через запровадження воєнного стану підприємство, як й чимало інших, знизило  рівень товарообігу.

 Тому керівник товариства Ігор Зануда вирішив продовжити свою справу у напрямі пошиття форменого одягу та аксесуарів для Збройних Сил України.

«Сьогодні ринок легкої промисловості диктує свої правила. Тому я вирішив зайнятися тим, що зараз є важливим для нашої країни, тим, що буде корисним нашим військовим. Однією з переваг для нас є те, що створення військового одягу не є чимось новим, адже ми вже три роки займалися пошиттям бронежилетів, розвантаженого одягу, кобур для пістолетів та сумок скиду», - зазначив підприємець.

Звичайно, раніше пошив для ЗСУ складав лише 10% від основного напряму роботи, однак наразі чоловік бажає створити всі умови для безперешкодного пошиття такого одягу. Тобто після закупівлі необхідного обладнання планується реалізація 80% військового одягу.

«Відшитий військовий одяг для герметизації та проклеювання швів ми  направляли колегам у Харків. Однак з урахуванням ситуації, яка сталася сьогодні у країні, виконувати такі роботи стало проблематично. Потім із соціальних мереж я дізнався про урядову ініціативу щодо підтримки підприємців за допомогою надання мікрогрантів. Для мене це шанс для втілення задуманого не лише власноруч, а й за підтримки держави», - пояснює Ігор Миколайович. 

Вже сьогодні підприємець має від Державної служби зайнятості позитивне рішення щодо отримання мікрогранту. На ці кошти він планує придбати машину для герметизації та проклеювання швів, а також пряморядкові швейні машини, тим самим удосконалити роботу його підприємства.

Історія підприємця є прикладом того, що навіть у такий важкий час є вихід із будь-якої ситуації та можна не лише утримувати вже створений бізнес, а й розвивати його, тим самим підтримувати економіку, допомагаючи нашим військовим. 

Виникла необхідність у консультації щодо мікрогрантів? Звертайтеся до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь