Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Ефективне планування - запорука успіху

Дата: 13.09.2022 13:52
Кількість переглядів: 224

Щодня селищний голова Микола Паранчевський проводить з керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету та виконавчих органів селищної ради, за участю заступників голови, апаратну нараду на якій предметно обговорюється план роботи на поточний день та нагальні питання, які потребують особистого втручання.

Планування торкається всіх сфер життєдіяльності громади – це і питання  гуманітарної допомоги, житла для внутрішньо переміщених осіб, яких на території громади проживає 1097 осіб, з них 17 – в комунальних закладах,  роботи об’єктів у галузях медицини, освіти, культури, соціального захисту, тощо.

Сьогодні, зокрема, було зосереджено увагу на виконанні мобілізаційних завдань на особливий період в умовах правового режиму воєнного стану, бронюванню місць, для можливості зберегти на місцях спеціалістів, які працюють в сільськогосподарській сфері, з метою збору врожаю та проведення посівної кампанії.

«Ми повинні бути на крок попереду. Ми не можемо залишити себе без хліба, тому необхідно вжити всіх заходів від нас залежних: укласти необхідні договора та забронювати спеціалістів для забезпечення проведення всіх необхідних польових робіт. Так як спеціалісти на місцях – це 90% успіху будь-якої кампанії» - сказав Микола Паранчевський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь