Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 14.09.2022 16:44
Кількість переглядів: 281

14 вересня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету. У ході засідання членами виконавчого комітету схвалено рішення щодо внесення змін до бюджету, яким передбачене спрямування коштів на своєчасну і в повному обсязі оплату першочергових видатків установ та закладів освіти, культури, соціального захисту, фізичної культури і спорту. Доповідач, начальник Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариса Кірова розповіла про реальні можливості бюджету та закликала всіх присутніх виважено і раціонально використовувати фінансовий ресурс, який передбачений у кошторисах закладів та установ.

Заслухано детальні звіти керівників закладів освіти, позашкільної освіти, культури, медицини з питання їх підготовки до осінньо-зимового періоду. Головний спеціаліст Сектору освіти селищної ради  Михайло Мотас, директори опорних закладів освіти - Оксана Доброва, Олександр Моял, Валентина Албул та Лідія Марютенкова, позашкільної освіти – Володимир Бедрик, Василь Опря, директор КНП «Вільшанська лікарня» Валерій Нездвецький та завідувач Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини селищної ради Олена Михайлова доповіли про готовність закладів до опалювального сезону та поінформували про потребу в паливі. За результатами прийнято рішення, яким зокрема доручено продовжувати роботу із забезпечення потреби у паливі до кінця опалювального сезону.

Затверджено мережу закладів освіти та списки дітей, які охоплені навчанням з 01.09.2022 року. Головний спеціаліст Сектору освіти Михайло Мотас поінформував, що на території громади працює 10 закладів, в яких навчається 995 дітей, з них внутрішньо переміщених осіб – 18.

Погоджено проведення виплат на безоплатне поховання загиблих: Курасова О.Б. та Поліщука Р.В.        

Утворено комісію для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує соціальних послуг.

Прийнято рішення щодо уточнення та присвоєння поштової адреси та надання дозволу, відповідно до заяв громадян, на видалення аварійних та фаутних дерев.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь