Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Щорічно 17 вересня в Україні відзначають День рятівника

Дата: 16.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 248

Це професійне свято не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних  формувань, його відмічають також ті, хто внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей

Щиро вітаю усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятувальника!

Захищаючи життя і здоров’я людей, ліквідовуючи пожежі, наслідки аварій та катастроф, ви проявляєте свою високу професійну підготовку і вміння в найкоротші терміни реагувати на будь-яку надзвичайну ситуацію. Відвага, сміливість, рішучість та самовідданість – ці чесноти складають сенс життя, гідність та покликання наших рятувальників

Праця рятівників – це неоціненний подвиг людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист  життя людей від вогню та стихії. А з 24 лютого поряд з воїнами Збройних Сил України тримають свій фронт.

В умовах війни працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій невпинно й героїчно намагаються вберегти життя українців, іноді ціною власного життя. Вони живуть одне життя – рятують тисячі. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Дозвольте, цього святкового дня побажати усім рятувальникам, ветеранам цієї справи і тих, хто тільки вчиться мужній професії професійних успіхів, міцного здоров'я, бадьорості і сил на довгі роки,  благополуччя й удачі, миру, добробуту та оптимізму, сімейного щастя і злагоди! 

Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі. Зі святом!

 

З повaгою

 

селищний голова                                                Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь