Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вкотре відбулася нарада з питання сплати податків

Дата: 21.09.2022 16:10
Кількість переглядів: 270

Сьогодні, 21 вересня 2022 року селищний голова Микола Паранчевський провів нараду з старостами старостинських округів, працівниками відділу земельних ресурсів Виконавчого комітету селищної ради, Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради, за участю посадових осіб податкової інспекції, на якій підведено підсумки декларування доходів громадян та сплати податку з 14 по 20 вересня 2022 року.

Микола Паранчевський повідомив присутнім про загальний стан щодо надходжень до бюджету по області: з 49 громад більша половина прямує до погіршення фінансового стану. Наша Вільшанська селищна територіальна громада завдяки проведеній упередженій роботі наразі має позитивні тенденції, але до завершення ще далеко. Робота з боржниками повинна проводитися постійно, у тому числі доведення інформації, що сплата податків це конституційний обов’язок кожного громадянина України. Коли є наповнення бюджету громада має життя, а тому ми зобов’язанні працювати над наповненням бюджету.

Землевпорядники, фінансисти та податківці опрацювали в розрізі населених пунктів громади поіменний список одноосібників, які задекларували свої доходи, а податок не сплатили.

У ході наради селищним головою надано доручення до виконання, обговорено питання про взаємну співпрацю та вказано на недоліки, які потребують виправлення.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь