Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Інформаційна кампанія «Виходь на світло!

Дата: 22.09.2022 10:12
Кількість переглядів: 312

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави! Саме тому, з 1 липня Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».

 Рішенням Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради від 27 травня 2021 року № 64 створено робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, яка є постійним діючим органом у Вільшанській селищній раді та забезпечує реалізацію державних гарантій у сфері праці, детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників, відповідальності роботодавців за використання їх праці тощо.

Робоча група продовжує виконувати свої функції в умовах воєнного стану та здійснює широку інформаційно-роз′яснювальну роботу серед роботодавців щодо легалізації найманої праці, дотримання мінімальних гарантій при виплаті заробітної плати та недопущення її заборгованості. Щотижня проводяться рейди –обстеження діяльності суб’єктів господарювання та здійснюється моніторинг стану виконання ними вимог законодавства у сфері праці.

Отже, закликаємо усіх роботодавців нашої громади до чесної та прозорої праці, не порушувати чинне законодавство в частині легалізації трудових відносин, оплати праці. Працюємо на міцність нашої держави та її економіки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь