Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні вихователі та працівники дошкільних установ прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Дата: 26.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 325

Професійне свято працівників дошкільних установ щороку відзначається 27 вересня. Проте частина закладів дошкільної освіти за традицією відзначають День вихователя кожної останньої неділі вересня. День вихователя в Україні почали відзначати в 2011 році, після того як Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 13 квітня 2011 року № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року», а також після резолюції I Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Вам довіряють найцінніше, що може бути у людини – дітей. Ваша робота не просто доглядати за малюками. Ви даруйте їм свою любов, турботу, тепло і посмішки. Тому хочу побажати вам, щоб у вашому житті було якомога більше позитивних емоцій, які ви зможете передавати малюкам.

Також бажаю, щоб вам вистачило терпіння на виховання маленьких пустунів, адже саме ви є їх першим у житті вчителем, а впорається з цим завданням непросто.  Удачі вам, натхнення та невичерпної енергії!

 

З повагою

Селищний голова                                                        Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь