Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

28 вересня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради

Дата: 28.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 313

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення.

Внесено зміни до показників бюджету, затверджених рішенням селищної ради від 17.12.2021 року № 546 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної  громади на 2022 рік» (зі змінами), а саме: збільшено доходи та видатки загального фонду на 16200 гривень відповідно до розподілу з обласного бюджету за рахунок залишку коштів субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, що утворився на початок бюджетного періоду, та здійснено перерозподіл видатків бюджету у межах загального обсягу бюджетних призначень головних розпорядників бюджетних коштів за бюджетними програмами.

Надано матеріальну щорічну одноразовому допомогу учасникам АТО/ООС та членам сімей загиблим (померлих) учасників АТО/ООС; матеріальну допомогу на поховання особи, яка не досягла пенсійного віку, не працювала, не перебувала на обліку в соціальних фондах; одноразову матеріальну допомогу членам сімей загиблих та поранених військовослужбовців. Затверджено виплати на безоплатне поховання загиблих воїнів;

Надано дозвіл на видалення сухостійних і фаутних дерев на території с. Йосипівка та Вівсяники; на передачу майна комунальної власності Вільшанської селищної територіальної громади.

Погоджено: розмір щомісячної плати та встановлення додаткових пільг за навчання у Вільшанській дитячій школі мистецтв на 2022/2023 навчальний рік; використання коштів з благодійного рахунку Комунального підприємства с.Добре Вільшанської селищної ради.

З метою забезпечення необхідного внутрішнього температурного режиму в закладах соціальної сфери Вільшанської селищної територіальної громади прийнято рішення щодо початку опалювального сезону 2022-2023 року з моменту пониження середньодобової температури  зовнішнього повітря протягом трьох діб нижче  +8С, але не пізніше 15 жовтня 2022 року.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь