Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні освітяни! Прийміть щирі вітання з нагоди свого професійного свята – Дня працівників освіти!

Дата: 30.09.2022 15:04
Кількість переглядів: 405

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

На території нашої громади функціонує 10 закладів загальної середньої освіти, в яких навчаються 975 учнів та 8 закладів дошкільної освіти, в яких виховуються 353 вихованці. Освіта – це не лише розвиток інтелектуальних здібностей, а й всебічний розвиток людини як особистості, її талантів –  творчого чи фізичного. Тому для забезпечення самореалізації компетентностей учнів, їх нахилів та здібностей в громаді працює Вільшанський центр дитячої та юнацької творчості, Вільшанська дитяча школа мистецтв, Вільшанська дитячо-юнацька спортивна школа та Міжшкільний навчально-виробничий комбінат.

Всі ці навчальні заклади об’єднані головною метою – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, шановні освітяни, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів нашої Незалежної України. Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Саме Ви формуєте нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Висловлюю щиру вдячність Вам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас Ви даруєте своїм учням.

Переконаний, що в цей непростий для України час, в час війни, спільними зусиллями із педагогічними колективами ми в повній мірі реалізуємо нашу спільну мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному учню та вихованцю, створимо належні умови для самореалізації кожної особистості.

Шановні працівники педагогічної ниви! Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З повагою, селищний голова                  Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь