Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні захисники та захисниці України!

Дата: 14.10.2022 09:02
Кількість переглядів: 85

14 жовтня наш народ відзначає День Українського козацтва та День захисників та захисниць України. Ця дата обрана невипадково. Адже відзначаються вони в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Після повномасштабного нападу росії на нашу Батьківщину День захисників та захисниць України став особливо важливим святом для кожного з нас. Це свято тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю, тих, хто ні секунди не вагаючись іде в бій, відстоюючи наші права на життя і свободу інколи навіть ціною свого власного життя чи здоров`я.

Ваша справа – героїчна. Кожен із Вас, не прагнучи слави, уже став для нас  Героєм. Ви – надійна стіна, яка боронить нас усіх від російської орди та саме Ви є запорукою та надією на нашу Перемогу, наше мирне завтра та майбутнє.

Цього дня ми вкотре висловлюємо слова вдячності, віддаємо шану та вклоняємося перед всіма захисниками та захисницями України, які відчайдушно борються за її незалежність.

Від імені усіх жителів громади та від себе особисто бажаю вірно та гордо стояти на варті спокою та блага країни, сміливо та легко відображати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм душі, зберігати щастя та доброту в серці. Шановні захисники та захисниці України! Дякуємо вам за відданість та вірність Україні та її народу! З нетерпінням чекаємо на Ваше повернення додому!

Також сьогодні вшануймо пам`ять та згадаймо у думках та молитвах тих, хто віддав свої життя на полі бою та тих, хто вже ніколи не повернеться додому. Вічна Вам пам`ять та слава! Ви продовжуєте жити у наших серцях.

Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава!

 

 

З повагою та вдячністю,  селищний голова      Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь