Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося прощання з жителем с. Бузникувате, молодшим сержантом, Героєм Тирсенком Сергієм Олексійовичем

Дата: 26.10.2022 15:25
Кількість переглядів: 138

Сьогодні скорботний день для с. Бузникувате та для Вільшанщини. До місця свого останнього спочинку бузникуватці, керівництво та небайдужі жителі громади проводжали земляка, Героя, молодшого сержанта Тирсенка Сергія Олексійовича.

Сергій Олексійович народився 06 січня 1988 року в с. Бузникувате. Разом з молодшим братом Олександром зростав у сім`ї, сповненій любові та злагоді. Навчався у місцевій Бузникуватській школі, яку успішно закінчив.

Після закінчення школи Сергій Олексійович, не цураючись, брався за будь яку роботу. Одружився. В шлюбі з`явилася дочка Аліна, яку він безмежно любив і вбачав в ній сенс свого життя.

27 липня 2022 року під час мобілізації призваний до лав Збройних Сил України Голованівським РТЦК та СП Кіровоградської області. Проходив службу у парашутно-десантній роті парашутно-десантного батальйону на посаді бойового медика.

21 жовтня 2022 року загинув у бою, виявивши стійкість та мужність, залишившись вірним військовій присязі та служінню українському народу.

 Сергій Олексійович належав до категорії тих людей, які чітко знали, що мета нашого народу – незалежність. Наш ворог – російська федерація. Наша ціль – наша свобода, свобода наших дітей та батьків. Тому неодноразово рвався на фронт, знаючи, що Перемогу не дарують, її здобувають.

Він – старший син, турботливий брат та батько, опора для родини. Справжній Герой для односельчан та земляків, який сміливо виконував свій військовий обов`язок на передовій. Його доброта та щирість, мужність та відважність залишить слід у житті кожного.

Від імені жителів Вільшанської громади, виконавчого комітету селищної ради та депутатського корпусу в цей гіркий час висловлюємо щирі співчуття батькам, брату, доньці, рідним, близьким та друзям з приводу передчасної загибелі нашого земляка та Героя – Сергія Олексійовича.

Розділяємо ваш біль від непоправної втрати. Вічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав Україну!

Низький уклін та світла пам`ять Герою, який в тяжкий та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь