Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

28 жовтня – День визволення України від німецько-фашистських загарбників!

Дата: 28.10.2022 09:43
Кількість переглядів: 87

Це свято встановлене відповідно до Указу Президента України № 836 від 20 жовтня 2009 року «з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні».

Цього дня вшановується пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій та зруйнованих доль. Минуло вже багато років, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій війні - до цих пір людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій землі. Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами. 

Сьогодні наше покоління переживає весь біль війни знову. Ми відчуваємо те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах війни.

Боротьба за незалежність України продовжується і сьогодні. Вже 8 років поспіль наші воїни відчувають на собі справжню війну, виборюють свободу та захищають українські кордони від ворога. Завдяки вам, відданим Україні та її народу захисникам, українська земля завжди буде сильною та незалежною!

         Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. Пам`ятаємо і тих, хто поліг на полі бою тепер в боротьбі з російським нацизмом. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців минулих поколінь та віра у спільну перемогу теперішнього покоління в цій жахливій війні росії проти України.

З Днем визволення України!

Визволили тоді, визволимо і тепер!

 

З повагою та вдячністю,               

селищний голова   Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь