Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Успіх — це сума великих зусиль, тому треба робити те, до чого народжений

Дата: 08.11.2022 14:22
Кількість переглядів: 213

Для одних авто – це засіб для пересування, а для інших – незамінний помічник у повсякденному житті. Саме з тими клієнтами, які дбають про стан свого автомобіля, працює  підприємець Андрій Веретенніков. Його бізнес пов’язаний із детейлінгом автомобілів – здійснення комплексу високотехнологічних операцій з ретельного і повного догляду за автомобілем як зовні, так і всередині.

 «Під час звичайної мийки автомобілей працівники салонів не завжди приділяють значну увагу їх косметичному стану. Якщо ж говорити про детейлінг, то результат від отриманих послуг значно покращує зовнішній вигляд авто та дозволяє його зберегти на довготривалий час. Ця послуга є й затребуваною у власників автомобілей, які мають намір його продати, для підвищення ринкової вартості», - пояснив 20-річний Андрій Веретенніков.

Попри свій молодий вік, Андрій має чимало знань та практичних навичок, зокрема щодо лакофарбового покриття, етапів підготовки кузова до полірування, способів усунення пошкоджень, плям та запахів. Де він цьому навчився? Поєднував навчання у  професійно-технічному училищі з роботою на підприємстві, що здійснювало миття автомобілів та надавало супутні послуги, зокрема чистку салонів.  

«Після набуття певних професійних навичок я облаштував свій гараж, закупив деяке обладнання та почав працювати. Звичайно, бувало й таке, що виконання певної операції з догляду за автомобілем займало чимало часу, майже увесь день. Однак я звик виконувати роботу якісно», - розповів А. Веретенніков.

Про можливості отримання мікрогранту для створення бізнесу він дізнався від знайомих. Ця інформація зацікавила чоловіка, тому вирішив спробувати, адже це чудова можливість для розвитку його маленької справи. Тож взявся за розробку проєкту бізнес-плану та, пройшовши всі етапи, у результаті отримав позитивне рішення.

«Тепер я маю змогу не лише придбати все необхідне обладнання для якісного обслуговування автомобілів, а й орендувати приміщення для надання послуг. Собі на допомогу на новостворене робоче місце планую працевлаштувати кваліфікованого працівника», - зазначив підприємець.

Ця історія молодого чоловіка надає натхнення та впевненості у тому, що все залежить лише від вас. Набуті професійні навички, досвід та найголовніше – велике бажання – відкривають нові можливості.

Виникла необхідність у консультації щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32-28-41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir

Нагадаємо. З 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність. Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ. Про умови надання гранту читайте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37

Якщо ж у вас є питання, що стосуються сфери зайнятості, контакти тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь