Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні працівники та ветерани галузі сільського господарства! Прийміть щирі вітання з нагоди свого свята!

Дата: 18.11.2022 14:48
Кількість переглядів: 153

Сільське господарство - важлива галузь, яка безпосередньо впливає на економічну ситуацію в країні. Україна - держава, багата ресурсами і людьми, саме тому День працівника сільського господарства в Україні заснували в 1993 році за указом президента Леоніда Кравчука.

 

Шановні працівники та ветерани галузі сільського господарства! Прийміть щирі вітання з нагоди свого свята!

 

День працівників сільського господарства – це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих справ, свято дбайливих господарів своєї землі, які на селі і у місті щодня долучаються до споконвічно важливої справи – забезпечення людей хлібом, овочами, фруктами, молочною продукцією.

У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати землі і Вам, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Адже господарників сіл не дарма називають годувальниками країни, оскільки з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток громади,  і розвиток  держави вцілому.

Висловлюю слова глибокої вдячності від усієї Вільшанської територіальної громади кожному, чиї руки плекають нашу рідну землю, приносять її плоди людям. Низький уклін і шана вам, дорогі аграрії,  за вашу працю, волю і вміння щиро любити рідну землю.

Бажаю вам, шановні хлібороби, механізатори, тваринники, працівники агропромислового вигоробництва, здоров'я, добробуту і благополуччя в усьому. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Нехай ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції.

Нехай Ваша віддана праця і надалі служить на користь людям, хай щедро родять ниви під мирним небом, а у Ваших домівках оселяться добро, родинна злагода та міцне здоров’я! Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, нехай посухи та зливи минуть ваші угіддя, а врожай перевищує ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку, потрібну всім нам працю! 

Дякую, що всупереч труднощам війни, ви не втрачаєте завзяття до роботи та при кожній можливості допомагаєте Вільшанській громаді та нашим захисникам на фронті.

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою, селищний голова             Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь