Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Плата за землю - вагоме джерело доходів бюджету громади

Дата: 23.11.2022 14:05
Кількість переглядів: 136

Під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулася чергова нарада з старостами старостинських округів, працівниками відділу земельних ресурсів Виконавчого комітету селищної ради, Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради, на якій підведено підсумки за період з 07 по 23 листопада поточного року з сплати податку на доходи за результатами річного декларування, що сплачується за 2021 рік, та сплати земельного податку.

В старостинських округах проводиться постійна робота з платниками податків з питань дотримання діючого законодавства в частині обов’язку сплати податків та зборів.

За результатами проведеної роботи надходження до бюджету складають (за період з 01 по 18 листопада 2022 року): ПДФО за результатами річного декларування – 13,0 тис.грн.; земельний податок з фізичних осіб – 629,1 тис.грн. Загалом сплачено вищезазначених податків  майже 60% від нарахованих сум.

В ході наради учасники обмінялися думками, обговорили важливі питання, які виникають в роботі, намітили заходи на майбутнє для поповнення селищного бюджету.

Підсумовуючи нараду, Микола Паранчевський зазначив, що необхідно робити всі можливі кроки, задля зменшення заборгованості, яка з кожним місяцем зростатиме вразі несвоєчасної сплати податків. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь