Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося прощання з жителем с. Бузникувате, оборонцем української землі, земляком, Героєм Цибулько Геннадієм Миколайовичем

Дата: 25.11.2022 10:48
Кількість переглядів: 120

23 листопада 2022 року до батьківської хати прийшли рідні та близькі, друзі та односельчани, небайдужі жителі Вільшанської громади, аби провести в останню путь та віддати шану загиблому військовослужбовцю Цибулько Геннадію Миколайовичу.

Народився Геннадій Миколайович 24 червня 1975 року в селі Бузникувате. Був старшим сином в сім’ї, опорою та підтримкою для батьків, брата та сестри.

У 1993 році проходив строкову службу в Збройних Силах України. Після закінчення строкової служби продовжив службу за контрактом в Кіровоградській ДШБ. Потім служив у військовій частині смт Підгородня Первомайського району Миколаївської області.

Маючи досвід військової служби Геннадій Миколайович не залишився осторонь біди, яка прийшла на нашу землю та  пішов воювати за покликом серця.

«Після 24 лютого Геннадій пішов в військомат добровольцем, щоб боронити суверенітет України. Його неодноразово повертали додому, але він рвався на передову», - так про ного розповідає односельчанин.

28.04.2022 року був мобілізований Голованівським РТЦК та СП Кіровоградської області. Спочатку проходив службу в 40 бригаді, а потім перевівся до військової частини А7093. Займав посаду штабного-сержанта. Був старшим розвідником розвідувального взводу.

Загинув 13.10.2022 року під час виконання військової служби, в зоні ведення бойових дій, по відсічі збройної агресії російської федерації, біля населеного пункта Дудчани Бериславського району Херсонської області.

Поховали Героя на місцевому кладовищі.

Вічна пам'ять загиблому Захиснику України!

Вічна слава Герою, земляку – Геннадію Миколайовичу!

Герої не вмирають!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь