Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Обговорено пропозиції щодо включення видатків до проекту місцевого бюджету на 2023 рік

Дата: 30.11.2022 15:29
Кількість переглядів: 120

30 листопада під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка за участю начальника Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариси Кірової відбулася нарада з керівниками установ та закладів бюджетної сфери Вільшанської селищної територіальної громади.

Порядок денний наради передбачав одне питання: «Про обговорення та підготовку пропозицій щодо включення видатків до проекту місцевого бюджету на 2023 рік».

Лариса Кірова зазначила, що формування проекту місцевого бюджету на 2023 рік через воєнні дії у нашій країні є складним процесом. Розраховувати можна лише на власні наявні ресурси, тому відповідно до Бюджетного кодексу України під час планування місцевого бюджету дотримано вимоги щодо першочергового забезпечення бюджетними призначеннями видатків на оплату праці працівників бюджетних установ, проведення розрахунків за комунальні послуги, енергоносії та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

Також Лариса Кірова наголосила, що основними завданнями при формуванні місцевого бюджету на 2023 рік є оптимізація витрат головних розпорядників коштів бюджету селищної територіальної громади, шляхом виключення непріоритетних та неефективних витрат; передбачення видатків на здійснення заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності та енергозбереження, зменшення споживання енергоресурсів в бюджетній сфері.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь