Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Моя майбутня професія: обираємо навчальний заклад вже зараз

Дата: 02.12.2022 08:55
Кількість переглядів: 85

Аби сформувати у дітей готовність до усвідомленого вибору професії з урахуванням власних інтересів, нахилів та здібностей, надати допомогу у виборі навчального закладу фахівці Державної служби зайнятості проводять різнопланові профорієнтаційні заходи.

До прикладу, задля ознайомлення випускників з професіями «із середини», які готує Донецький державний університет внутрішніх справ, фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості разом із курсантами навчального закладу проводять пізнавальні інтерактивні заходи під назвою «Моя майбутня професія».

На таких заходах його учасники за допомогою майстер-класів, інтерактивних ігор, вікторин мають можливість обговорити фактори, які впливають на вибір майбутньої професії, та помилки під час їх вибору.

Курсанти розповідають про особливості служби та перспективи здобуття вищої освіти у ЗВО зі специфічними умовами навчання. Також є змога презентувати відеоролики про факультети університету.

Показові виступи з фізичної підготовки, майстер-клас із карате, а також правова бліц-вікторина від курсантів та курсанток додають зустрічі активності з боку підлітків, за що останні можуть отримати призи у вигляді профорієнтаційної продукції ЗВО.

Жваве спілкування дозволяє учнівській молоді не лише отримати корисну інформацію про актуальні професії та навчальні заклади, у яких можна здобути омріяну професію, а й дізнатися про усі нюанси її здобуття та можливості працевлаштування після закінчення навчання.

Крім того, старшокласникам, які стоять на порозі професійного вибору, за допомогою тестових методик фахівці центрів зайнятості та філій допомагають  дізнатися чимало цікавого і нового про себе, свої професійні схильності та здібності, краще зрозуміти власні професійні інтереси.

Обираєте професію і не можете самостійно визначитися? Фахівці Державної служби зайнятості допоможуть вам у цьому. Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування.

Ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbo

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь