Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Ми не в змозі змінити долі людей, але можемо допомогти відчути себе потрібними

Дата: 05.12.2022 15:31
Кількість переглядів: 117

02 грудня напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради відвідали людей з інвалідністю І категорії, які перебувають на обліку у відділені соціальної допомоги вдома. Працівники відповіли на запитання підопічних, обговорили нагальні питання, які потребують вирішення та надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, закуплених за кошти благодійників.

З цієї ж нагоди начальник відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету селищної ради Людмила Шевчук та завідувач служби у справах дітей Виконавчого комітету селищної ради Наталія Ярута відвідали сім’ю внутрішньо переміщених осіб, в якій проживає 6 дітей, з них одна дитина з інвалідністю, та передали від Вільшанської селищної ради солодощі, щоб трішки потішити діток.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь