Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День Збройних Сил України у Вільшанській громаді – свято із сльозами на очах

Дата: 06.12.2022 14:23
Кількість переглядів: 156

Сьогодні з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України селищний голова Микола Паранчевський, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, завідувач Сектору культури селищної ради Олена Михайлова завітали з вітаннями до Четвертого відділу Голованівського РТЦК та СП. Селищний голова Микола Паранчевський привітав військовослужбовців та працівників відділу Голованівського РТЦК та СП з професійним святом та відзначив кращих військовослужбовців.

Грамотами Вільшанської селищної ради за вагомий внесок в обороноздатність України та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України нагороджено: Садовського Сергія Вікторовича, Доброва Олександра Леонідовича, Панченка Георгія Георгійовича, Коваленка Ігоря Олександровича.

Хвилиною мовчання вшановано пам`ять полеглих військовослужбовців-земляків та всіх, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність та суверенітет України.

Після урочистостей керівництво громади відвідало та поклало квіти до Алеї пам`яті загиблих воїнів АТО та до місць поховань військовослужбовців на центральному кладовищі смт Вільшанка, які загинули в російсько-українській війні. Працівники виконавчого комітету селищної ради відвідали могили військовослужбовців та поклали квіти на кладовищі «Олешок» та у селі Калмазове. У інших населених пунктах громади могили земляків, які полягли від рук російських окупантів, відвідали старости старостинських округів, головні спеціалісти, працівники культури та небайдужі жителі.

Сьогодні військовослужбовці Збройних Сил України героїчно звільняють рідну землю від російських окупантів, несуть мешканцям міст і сіл радість, щастя та віру в щасливе європейське майбутнє нашої незалежної держави

Український народ вірить у силу свого війська, незламний бойовий дух командирів і бійців, а найбільше — у неминучу поразку нелюдей-рашистів та нашу Перемогу над ними. Сил вам, наснаги, сталевої витримки, нових здобутків і успіхів на шляху до нашої спільної Перемоги!

Пам`ятаємо кожного, хто віддав своє життя в ім`я свободи та незалежності України!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь