Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

«Лікарі без кордонів» відвідали нашу громаду

Дата: 08.12.2022 16:33
Кількість переглядів: 109

Сьогодні до нашої громади завітали представники незалежної міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів»  (фр. Medecins sans frontiers, MSF) . Дана міжнародна організація проводить безкоштовні консультації та медичні огляди, надає психологічну допомогу та при наявності потрібні лікарські препарати внутрішньо-переміщеним особам.

Представники організації  Себастіан, Олександр та Наталія зустрілися з заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярославом Мельником та заступником керівника КНП «Вільшанська лікарня» з економічної діяльності Олександром Михайловим. Представники громади проінформували гостей щодо кількості внутрішньо переміщених осіб, які проживають у громаді, кількості об`єктів, де розміщено місця компактного проживання ВПО, стану їхньої готовності, потужностей, інформували стосовно залучення гуманітарних вантажів та найбільш актуальних проблемних питань з якими звертаються ВПО. Представник КНП «Вільшанська лікарня» ознайомив координаторів MSF у Кіровоградській області щодо стану справ у медичній галузі.

Під час спілкування було досягнуто ряд домовленостей, визначено шляхи подальшої співпраці щодо покращення надання медичних, психологічних та інших соціальних послуг ВПО.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь