Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Підсумки проведеної роботи працівниками Виконавчого комітету з платниками податків щодо наповнення селищного бюджету

Дата: 21.12.2022 15:57
Кількість переглядів: 110

     21 грудня 2022 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського з старостами старостинських округів, працівниками відділу земельних відносин, відділу бухгалтерського обліку та звітності, відділу юридичного забезпечення та управління персоналом Виконавчого комітету селищної ради, Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради, за участю податкової інспекції відбулася чергова нарада з питання щодо стану підведення підсумків надходження до бюджету громади податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються фізичними особами за результатами річного декларування та земельного податку.
    На нараді підведено підсумки проведеної роботи працівниками Виконавчого комітету з платниками податків щодо наповнення селищного бюджету станом на 21.12.2022 року*.
Учасниками наради обговорено подальші дії стосовно злісних боржників, вручення їм офіційних повідомлень та застосування штрафних санкцій.
Порушувалося питання щодо мінімального податкового зобов’язання та як сплачуватиметься новий податок.
    Заплановано дату засідання з підведення підсумків надходження до бюджету громади податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються фізичними особами за результатами річного декларування, та земельного податку за 2022 рік.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь