Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади та наші гості! Щиро вітаю Вас з Новим роком!

Дата: 30.12.2022 09:19
Кількість переглядів: 143

Не дивлячись на календар, для всіх нас цей рік зупинився і триває в одній даті – 24 лютого, коли розпочалася жорстока, загарбницька війна росії проти нас, українців. Ніхто не чекав, що 2022 рік принесе нам стільки страждань, невимовного болю та горя, непоправних втрат та розчарувань.

Для кожного з нас цей рік минав із почуттями тривоги та переживань за життя своїх рідних та близьких, у молитвах за них та за хлопців і дівчат, які захищають нас на фронті, за всіх українців. Ми багато плакали. Ми плакали, коли відправляли на війну рідних, коли зустрічали наших Героїв на колінах у живому коридорі, коли звучали слова «Слава Україні!», «Героям Слава!», «Герої не вмирають!», коли назавжди прощалися з ними – нашими захисниками, Героями, які віддали свої життя, захищаючи нас. Ми плакали, коли звільнили Чернігівщину, Сумщину, Київщину, Харківщину, Миколаївщину, о. Зміїний, правобережжя Херсонщини та м. Херсон. Ми переймалися долею маріупольців, м. Сєверодонецьк, вболівали за повернення азовців, продовжуємо молитися за захисників на найгарячішому  Бахмутському напрямку.

Водночас цей рік приніс нам згуртованість та єдність. Ми ще більше полюбили свої домівки, свою Україну, свій народ. Навчилися цінувати ті речі, які раніше здавалися непомітними та звичними. І якби це страшно не звучало, ми навчилися жити під час війни, пристосувалися до повітряних тривог, тимчасових відключень світла, відсутності води, інтернету та зв`язку. Ми не зламалися, ми стали сильнішими та витривалішими.

2022 рік – рік великого подвигу та безмежної жертовності. Рік, який спонукав нас переосмислити те, як ми живемо, наші життєві цінності та орієнтири. Рік втрат та рік здобутків. Рік маленьких перемог.

Я щиро зичу, щоб у Новому 2023 році закінчилось безкінечне 24 лютого 2022. Нехай прийдешній рік буде ознаменований здобутою Перемогою України і стійким миром. Щоб у 2023 році ми не втрачали тих, кого ми любимо. Щоб усі українці повернулися до своїх домівок та воз`єдналися із своїми сім`ями. Бажаю не втрачати надії і, як би важко не було, дивитися з оптимізмом у майбутнє. Підтримуйте одне одного та допомагайте! Вірте в Україну, в українців та Збройні Сили України! Не піддавайтеся сумнівам щодо Перемоги – вона обов`язково буде!

З Новим 2023 роком! Роком – безмежної віри, великих сподівань та невідворотної ПЕРЕМОГИ України!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою та найкращими побажаннями,

селищний голова    Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь