Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Продуктові набори для інвалідів I групи з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Дата: 30.12.2022 10:20
Кількість переглядів: 242

03 грудня у світі відзначають Міжнародний день осіб з інвалідністю. Зазвичай цього дня у суспільстві, в громадах проходять заходи, покликані привернути увагу до життя людей з інвалідністтю, до їх здобутків і проблем.

Відповідно до діючого законодавства України, діючих Державних стандартів, працівники Територіального центру, які працюють з людьми з особливими потребами, намагаються задовольнити потреби громадян даної категорії в питаннях покращення умов їх життєдіяльності.

02 грудня 2022 року напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністтю працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради відвідали підопічних даної категорії, які перебувають на обліку у відділені соціальної допомоги вдома.

Працівники відповіли на запитання підопічних, обговорили проблемні питання які потребують нагального вирішення та надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, закуплених за кошти благодійників.

Адміністрація Територіального центру соціального обслуговування висловлює щиру подяку та слова вдячності всім, хто відгукнувся на звернення та надав допомогу.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь