Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Родина Цурканів привітала вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Яблонь з новорічними святами

Дата: 30.12.2022 10:54
Кількість переглядів: 183

29 грудня 2022 року родина Цурканів Ганни Миколаївни та Віталія Володимировича завітали до дитячого будинку сімейного типу родини Яблонь та привітали його вихованців з новорічними святами солодкими пакунками та солодощами.

Родина Яблонь була вибрана невипадково. Мати-вихователька Ольга Анатоліївна працювала вчителем у селі Березова Балка та навчала трьох дітей подружжя, а колишній вихованець дитячого будинку сімейного типу Смиловенко Микола, який трагічно загинув у 2019 році, у першому класі сидів за однією партою з Дмитром, молодшим сином Ганни Миколаївни та Віталія Володимировича, який весною загинув, захищаючи Україну.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Ольга Анатоліївна згадувала історії зі шкільного життя Дмитра, Ганна Миколаївна показувала його фотографії дітям-вихованцям. Не обійшлося і без сліз жалю за загиблим. Наостанок Ольга Анатоліївна також привітала родину Цурканів з прийдешніми святами і побажала найскорішої перемоги у прийдешньому році.

Того ж дня родина Цурканів привітала і вихованців підрозділу дошкільної освіти «Берізка» Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка, вручивши їм новорічні пакунки. Ганна Миколаївна розповіла, що зараз вони з чоловіком активно займаються волонтерською діяльністю, постійно підтримують бригади, які потребують допомоги, та навіть віддали свій мікроавтобус на потреби ЗСУ.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь