Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Родина Цурканів привітала вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Яблонь з новорічними святами

Дата: 30.12.2022 10:54
Кількість переглядів: 170

29 грудня 2022 року родина Цурканів Ганни Миколаївни та Віталія Володимировича завітали до дитячого будинку сімейного типу родини Яблонь та привітали його вихованців з новорічними святами солодкими пакунками та солодощами.

Родина Яблонь була вибрана невипадково. Мати-вихователька Ольга Анатоліївна працювала вчителем у селі Березова Балка та навчала трьох дітей подружжя, а колишній вихованець дитячого будинку сімейного типу Смиловенко Микола, який трагічно загинув у 2019 році, у першому класі сидів за однією партою з Дмитром, молодшим сином Ганни Миколаївни та Віталія Володимировича, який весною загинув, захищаючи Україну.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Ольга Анатоліївна згадувала історії зі шкільного життя Дмитра, Ганна Миколаївна показувала його фотографії дітям-вихованцям. Не обійшлося і без сліз жалю за загиблим. Наостанок Ольга Анатоліївна також привітала родину Цурканів з прийдешніми святами і побажала найскорішої перемоги у прийдешньому році.

Того ж дня родина Цурканів привітала і вихованців підрозділу дошкільної освіти «Берізка» Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка, вручивши їм новорічні пакунки. Ганна Миколаївна розповіла, що зараз вони з чоловіком активно займаються волонтерською діяльністю, постійно підтримують бригади, які потребують допомоги, та навіть віддали свій мікроавтобус на потреби ЗСУ.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь