Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Під головуванням секретаря селищної ради відбулася нарада

Дата: 05.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 156

04 січня 2023 року секретар селищної ради Сергій Пироженко провів нараду з старостами старостинських округів та головними спеціалістами з організації потреб населення в населених пунктах громади відділу загально-організаційної роботи та звернень громадян Виконавчого комітету селищної ради, за участю керуючої справами (секретаря) Виконавчого комітету селищної ради Надії Іванець, начальників відділу юридичного забезпечення та управління персоналом, відділу соціального захисту населення, відділу загально-організаційної роботи та звернень громадян та адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету селищної ради. Всього у нараді взяли участь 24 особи.

Під час наради обговорено ряд важливих питань: щодо погосподарського обліку на території громади: ведення та заповнення актів обстеження, довідок; роботи в програмному комплексі «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»; повноважень у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб; систематизації та зберіганні документів в паперовій формі, що утворилися в процесі їх діяльності; дотримання вимог пункту 6 статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в частині звітування старост перед жителями відповідного старостиського округу.

В ході обговорення питань порядку денного кожен з присутніх мав змогу висловити свою думку, поділитися досвідом роботи. Учасники наради обговорили проблемні питання, які виникають при виконання посадових обов’язків та шляхи їх вирішення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь