Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ПОДЯКА ВІД ПІДОПІЧНИХ ЗА ТУРБОТУ – НАЙВИЩА ОЦІНКА ДЛЯ СОЦІАЛЬНИХ РОБІТНИКІВ

Дата: 17.01.2023 11:25
Кількість переглядів: 227

Головне в роботі   Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради покращити якість життя своїх підопічних.

Працівники Територіального центру, працюють  щоденно дбають про те, щоб в умовах військового стану люди похилого віку та особи з інвалідністю отримували необхідні соціальні послуги.

Соціальні робітники регулярно відвідують підопічних, які перебувають вдома та забезпечують їх харчами, медикаментами та іншими товарами, а також допомагають оплачувати рахунки, прибирати тощо.

Праця соціального робітника – це дуже важка робота, оскільки більшість підопічних – це літні, важко хворі люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно. Вони потребують не лише допомоги з господарством, а також і підтримки, розуміння. У спілкуванні з підопічними соціальні робітники прагнуть підтримувати їх стабільний психоемоційний стан. Часом буває так, що проста коротка розмова з літньою самотньою людиною приносить хвилини радості і викликає посмішку на обличчі.

До керівництва Територіального центру постійно надходять слова подяки від підопічних, як телефоном, так і в листах, що є самою високою оцінкою їх роботи.

Один з таких листів від голови ветеранської ради села Йосипівка Валентини Гнатівни Холявіцької доніс слова вдячності соціальним робітникам села– Жироховій Ірині Леонідівні, Добровій Наталії Яківні та Паламарчук Тетяні Сергіївні.

 «Це люди з добрим серцем і теплою душею» - пише пані Валентина не тільки від свого імені, а й від імені підопічної Кульбіди Галини Гнатівни. Зі слів цих людей, соціальні робітники встигають вчасно всіх відвідати згідно з своїм графіком, вміють всім догодити: і тиск поміряти, і в магазині придбати все, що їм замовлять, і ліки принесуть, які потрібно, і для кожного знайде добре слово.

Соціальні робітники вдало поєднують і роботу, і турботу про рідних.

В селі говорять, що бути соціальним робітником – це не обов'язок, а поклик серця, на який кожного дня відгукуються наші працівники.

Приємно, що наші соціальні робітники працюють на совість, що всі підопічні тепло відгукуються про них, дякують за людяність, доброту та порядність. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь