Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Підведено підсумки роботи медичних закладів громади за 2022 рік

Дата: 23.01.2023 13:44
Кількість переглядів: 126

20 січня 2023 року в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася розширена нарада директора КНП «Вільшанська лікарня» селищної ради Валерія Нездвецького з трудовим колективом медичних закладів селищної ради, за участю селищного голови Миколи Паранчевського, секретаря селищної ради Сергія Пироженка, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Надії Іванець.

Вступне слово тримав Микола Паранчевський, який поінформував про мету наради та питання, які потребують розгляду та обговорення.

Валерій Нездвецький доповів про підсумки роботи медичних закладів за 2022 рік та стан їх фінансування. Зосередив увагу на матеріально-технічному стані закладів, коштів, які залучені та освоєнні на придбання медичного обладнання та проведення ремонтних робіт. Подякував очільнику громади за всебічну підтримку селищною радою медичних закладів. Зокрема, виділені та спрямовані кошти у сумі 2,5 мільйонів гривень на закупівлю медичного обладнання. Довів  основні вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 13 січня 2023 року № 28 «Про деякі питання умов оплати праці медичних, фармацевтичних працівників та фахівців з реабілітації державних та комунальних закладів охорони здоров’я».

Микола Паранчевський резюмував, що селищна рада не стояла і ніколи не стоятиме осторонь медичних закладів громади та поінформував, що у 2022 році на забезпечення видатків на енергоносії та комунальні послуги з селищного бюджету профінансовано близько 2,0 мільйонів гривень, на 2023 рік на відповідні видатки заплановано кошти у сумі 2,5 мільйонів гривень. Наприкінці засідання націлив присутніх на результативну роботу, яка повинна бути спрямована в першу чергу на організацію професійного та компетентного медичного обслуговування пацієнтів та толерантного ставлення до них. 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь