Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася тридцять шоста сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 27.01.2023 13:41
Кількість переглядів: 123

27 січня 2023 року відбулася тридцять шоста сесія селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні сесії ради взяли участь 19 депутатів селищної ради, в тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко, та селищний голова Микола Паранчевський. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

На пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів селищної ради.

На початку засідання селищний голова Микола Паранчевський привітав депутатів селищної ради Олену Лівандовську та Людмилу Славську, яких відзначено Подякою від командира та особового складу 406-ї окремої артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Олексія Алмазова за надану  всебічну допомогу та підтримку.

Порядком денним засідання передбачалося 31 питання та питання Різне.

У ході пленарного засідання ухвалено 31 рішення селищної ради.

Відповідно до рішення Вільшанської селищної ради від 16.12.2022 року № 827 «Про план роботи Вільшанської селищної ради на 2023 рік»  розпочато заслуховування звітів про хід виконання програм за 2022 рік та звітів про діяльність комунальних підприємств Вільшанської селищної ради за 2022 рік.

Заслухано інформацію начальника відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету селищної ради Людмили Шевчук про виконання: комплексної Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та увічнення пам’яті загиблих(померлих під час виконання службових обов’язків) ветеранів у Вільшанській селищній територіальній громаді на 2021-2023роки, за 2022 рік; Програми Вільшанської селищної ради соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2021 – 2023 роки за 2022 рік; Програми Вільшанської селищної ради соціального захисту малозабезпечених громадян «Соціальний захист» на 2021 – 2023 роки за 2022 рік.

Секретар селищної ради Сергій Пироженко доповів про хід виконання Програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов`язаних із діяльністю Вільшанської селищної ради на 2022 – 2025 роки, за 2022 рік.

Про хід виконання Програми «Медичні кадри» на 2021 – 2025 роки за 2022 рік проінформував директор КНП «Вільшанська лікарня» селищної ради.

Про свою роботу прозвітували старости старостинських округів Вільшанської селищної територіальної громади:  Ігор Іванов, Володимир Гордієнко, Олег Кокул, Володимир Миколюк, Оксана Сікорська та виконуючий обов`язки старости Вівсяниківського старостинського округу Павло Красний. За результатами звітів роботу старост старостинських округів депутатами селищної ради визнано задовільною.

Заслухано звіти про роботу комунальних підприємств Вільшанської селищної ради за 2022 рік: КП с. Плоско-Забузьке; КП с. Добре, КП с. Добрянка та КП «Комунальник».

Також прийнято рішення: про внесення змін до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади; надано згоду на безоплатну передачу майна комунальної власності Вільшанської селищної територіальної громади; погоджено контракт з керівником КП «Комунальник» Вільшанської селищної ради; земельні питання, що регулюють земельні відносини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь