Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади!

Дата: 16.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 93

У 2022 році Указом президента України № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» започатковано нове державне свято – День єднання, яке тепер щороку в Україні відзначається 16 лютого. Свято засновано з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість напередодні широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

Протягом усієї своєї історії український народ неодноразово зіштовхувався із зазіханнями окупантів на наші території. Часи змінювалися, змінювалися покоління, незмінним залишалось лише прагнення «сусідів» знищити українську націю.

Війна на сході України тривала вісім років. Безперечно, що за планами російської федерації російські війська не мали обмежуватися лише  окупацією східних областей України. Завоювання території України та її народу залишалося лише питанням часу. 24 лютого 2022 року військову агресію росії відчула вже вся Україна.

Проте, наша країна вже була не та, яка була весною 2014 року. Українська армія стрімко піднімалася в рейтингу найсильніших у світі, рівень патріотизму на даний момент був високий, як ніколи. Брязкаючи зброєю на кордонах на початку 2022 року, ворог досяг лише одного – консолідації української нації, а також підвищення суспільної свідомості і готовності більшості, об’єднавшись, дати відсіч російському агресору, що ми робимо уже майже рік.

Сьогодні День єднання – це чудова можливість кожному небайдужому до майбутнього нашої країни вкотре проявити свою патріотичну позицію, об`єднатися один з одним в прагненні бути одним народом вільної, незалежної, неподільної України!

Шановні жителі та гості нашої громади! Щиро вітаю вас зі святом – Днем єднання! Бажаю нам всім жити в єдності однин з одним, бути об`єднаними єдиною метою – жити у вільній, квітучій, незалежній Україні. Бажаю, щоб наше спільне бажання про мир на нашій землі та Перемогу України у цій війні збулося в найближчому майбутньому!

Слава єдиному, неподільному народові України! Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

 

     селищний голова                                   Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь