Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

«В єдності наша сила»

Дата: 16.02.2023 11:07
Кількість переглядів: 95

16 лютого 2023 року українці вдруге в історії відзначають День єднання. Ідея свята у 2022 році – показати світу єдність українського народу на тлі військової загрози з боку російської федерації, у 2023 році – ми продовжуємо бути одним, неподільним народом, об`єднаним спільною метою та бажанням – здобути мир та Перемогу Україні у розпочатій війні росією. За рік війни ми зрозуміли, що якщо не досягти справжньої єдності, незалежність буде втрачено. 

Сьогодні в центрі селища Вільшанка біля погруддя Т.Г.Шевченка відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня єднання, в якому взяли участь селищний голова Микола Паранчевський, секретар селищної ради Сергій Пироженко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Надія Іванець, трудові колективи підприємств, установ та організацій селищної ради, представники четвергового відділу Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Урочистості традиційно розпочалися з підняття Державного Прапора України та звучання Державного Гімну України. Хвилиною мовчання вшановано всіх, хто втратив своє життя, ставши на захист суверенності та незалежності нашої держави, всіх, хто втратив своє життя через військову агресію росії.

Керівництво громади здійснило покладання квітів до погруддя видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного та громадського діяча Т.Г.Шевченка та до Алеї пам`яті загиблим землякам – воїнам АТО.

Єднаймося, українці! В єдності наша сила!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь