Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася тридцять сьома сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 17.02.2023 16:05
Кількість переглядів: 124

17 лютого 2023 року відбулася тридцять сьома сесія селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні сесії ради взяли участь 14 депутатів селищної ради, в тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко, та селищний голова Микола Паранчевський. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради
визнано повноважною.


На пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селишної ради Налія Іванець, старости старостинських округів, працівники структурних підрозділів та виконавчих органів селищної ради.
Порядком денним засідання передбачалося 23 питання та питання Різне.
У ході пленарного засідання сесії порядок денний було доповнено ще одним проектом рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 18 листопада 2022 року N 804 «Про план діяльності Вільшанської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік». Всього депутатами прийнято 24 рішення селищної ради.
За результатами внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету Вільшанської
селишної ради.
Відповідно до клопотання Голованівського РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградської області до членів виконавчого комітету Вільшанської селищної ради включено заступника начальника відділу цивільного захисту Голованівського ру гУ ДСНС України у Кіровоградській області майора служби цивільного захисту Ігоря Ралєва.
Заслухано стан виконання програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради за 2022 рік. Внесено зміни до програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2023 рік з метою передбачення заходів для фінансування ремонтних робіт обʼєктів комунальної власності селищної ради.
Лариса Кірова, начальник Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради, доповіла про виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень - грудень 2022 року; про внесення змін до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 рік.
Зокрема, внесено зміни до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 ріку у звʼязку з: дотриманням виконання статті 78 Бюджетного кодексу щодо забезпеченості заробітною платою працівників бюджетних установ селищної ради, в тому числі працівників освіти, культури, фізичної культури і спорту та соціального захисту; передбачено кошти на поточний ремонт місцевих доріг комунальної власності; на виготовлення грошової оцінки земель населених пунктів громади; на протипожежні заходи для закладів освіти та на заміну вікон Добрянської гімназії селищної ради; на поточний ремонт приміщень ЦУБК; на відшкодування різниці у тарифах на водопостачання комунальним підприємствам селищної ради; для облаштування  території паркової зони по вул. Лагонди смт Вільшанка; на співфінансування на придбання шкільного автобуса; надання субвенції 30-тій Державній пожежно-рятувальній частині; інші поточні видатки.
Заслухано інформацію щодо виконання у 2022 році: селищної програми «Доступна медицина» на 2021 - 2023 роки»; Програми зайнятості населення Вільшанської селищної ради на 2022 - 2023 роки; Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на  території Вільшанської селишної ради Кіровоградської області на 2021 - 2025 роки; комплексної програми охорони навколишнього природного середовища Вільшанської селищної ради Кіровоградської області на 2021 - 2023 роки.
Також прийнято рішення щодо майна комунальної власності Вільшанської селищної територіальної громади та земельних питань, що регулюють земельні відносини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь