Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася нарада, на якій опрацьовано робочі питання громади

Дата: 02.03.2023 15:19
Кількість переглядів: 132

Сьогодні, 02 березня 2023 року о 10.00 год. в кабінеті селищного голови Миколи Паранчевського відбулася нарада з старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету та виконавчих органів селищної ради, на якій розглянуто питання порядку денного:

  1.  Про виконання законодавства щодо ведення військового обліку громадян на території Вільшанської селищної територіальної громади, у тому числі про вручення повісток під час воєнного стану;
  2. Про підготовку до проведення робіт з благоустрою в населених пунктах Вільшанської селищної територіальної громади;
  3. Про етапи тривалості робіт з благоустрою;
  4. Про сплату місцевих податків за 2022 рік;
  5. Про інвентаризацію земельних ділянок;
  6. Про інвентаризацію реєстрації земельних ділянок (укладення договорів);
  7. Про проведення роз’яснювальної роботи по декларуванню доходів та сплаті податків;
  8. Про участь старост старостинських округів у економічному рості старостинських округів Вільшанської селищної територіальної громади.

У нараді прийняв участь Сергій Малінович, заступник начальника 4 відділу Голованівського  районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки, майор ЗСУ, який надав роз’яснення щодо практичного впровадження на території громади вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та співпраці ТЦК та СП з старостами старостинських округів.

Євгеній Боровський, начальник відділу земельних відносин Виконавчого комітету селищної ради, доповів про стан справ зі сплати податків за 2022 рік в розрізі старостатів, у тому числі щодо наявної недоїмки (не сплатили податки 199 громадян на загальну суму 74,5 тис.грн).   

Загалом з присутніми обговорено комплекс питань щодо підготовки та матеріально-технічного забезпечення з проведення робіт по благоустрою в весняно-осінній період.

Селищний голова Микола Паранчевський зауважив основні аспекти питань порядку денного та резюмував, що облік і порядок повинен бути в усьому.

За результатами засідання підготовлено та роздано відповідальним виконавцям протокольне доручення селищного голови з конкретними завданнями та термінами їх виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь