Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася нарада, на якій опрацьовано робочі питання громади

Дата: 02.03.2023 15:19
Кількість переглядів: 124

Сьогодні, 02 березня 2023 року о 10.00 год. в кабінеті селищного голови Миколи Паранчевського відбулася нарада з старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету та виконавчих органів селищної ради, на якій розглянуто питання порядку денного:

  1.  Про виконання законодавства щодо ведення військового обліку громадян на території Вільшанської селищної територіальної громади, у тому числі про вручення повісток під час воєнного стану;
  2. Про підготовку до проведення робіт з благоустрою в населених пунктах Вільшанської селищної територіальної громади;
  3. Про етапи тривалості робіт з благоустрою;
  4. Про сплату місцевих податків за 2022 рік;
  5. Про інвентаризацію земельних ділянок;
  6. Про інвентаризацію реєстрації земельних ділянок (укладення договорів);
  7. Про проведення роз’яснювальної роботи по декларуванню доходів та сплаті податків;
  8. Про участь старост старостинських округів у економічному рості старостинських округів Вільшанської селищної територіальної громади.

У нараді прийняв участь Сергій Малінович, заступник начальника 4 відділу Голованівського  районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки, майор ЗСУ, який надав роз’яснення щодо практичного впровадження на території громади вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та співпраці ТЦК та СП з старостами старостинських округів.

Євгеній Боровський, начальник відділу земельних відносин Виконавчого комітету селищної ради, доповів про стан справ зі сплати податків за 2022 рік в розрізі старостатів, у тому числі щодо наявної недоїмки (не сплатили податки 199 громадян на загальну суму 74,5 тис.грн).   

Загалом з присутніми обговорено комплекс питань щодо підготовки та матеріально-технічного забезпечення з проведення робіт по благоустрою в весняно-осінній період.

Селищний голова Микола Паранчевський зауважив основні аспекти питань порядку денного та резюмував, що облік і порядок повинен бути в усьому.

За результатами засідання підготовлено та роздано відповідальним виконавцям протокольне доручення селищного голови з конкретними завданнями та термінами їх виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь