Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Інформаційна кампанія із залучення добровольців до «Гвардії Наступу» продовжується

Дата: 03.03.2023 15:22
Кількість переглядів: 156

Сьогодні, 03 березня поточного року нашу громаду відвідали Михайло Копієвський, перший заступник начальника Голованівської районної військової адміністрації, представники Національної гвардії України та прикордонних військ.

Зустріч відбулася на базі Вільшанської селищної ради з працівниками Виконавчого комітету, виконавчих органів селищної ради, місцевих установ, організацій та комунальних підприємств, за участю керівництва селищної ради.

Першим розпочав свій виступ Михайло Копієвський, який поінформував про загальну ситуацію в Голованівському районі, надходження до бюджету, налагоджену взаємодію з керівниками територій та роботу громад в умовах воєнного стану.

«На сьогодні в силу своїх можливостей Голованівщина надає допомогу Збройним Силам України. Зупинятися не будемо. Рухаємося в перед до повної Перемоги. Але війна ще триває, тому ми маємо робити все можливе для її завершення. Наразі призовна кампанія продовжується. Крім планової мобілізації додатково формуються батальйони наступу. Так нашим Президентом ініційовано формування бригад наступу: «Гвардія Наступу». Наразі з чотирьох районів, у тому числі Голованівського, формується батальйон з чисельністю 601 соба», - сказав Михайло Копієвський та надав слово військовим.

Представник Національної гвардії України розповів про проект «Гвардія наступу», який працює з 01 лютого 2023 року та про його результати. Поінформував про порядок вступу до новостворених бригад, основні вимоги до самого кандидата, врахування його бажання у виборі військової частини, регіону, в якому проходитиме служба, терміну навчання та впевненості, що без попереднього навчання направлення в зону бойових дій не буде. Повідомив, що отримати роз’яснення та заповнити відповідну анкету можна на сайті Національної гвардії України та щоденно в ЦНАПі смт Голованівськ, вул. Соборна, 44 Б.

Представник Державної прикордонної служби України новоствореної бригади «Сталевий кордон», основною метою якого є посилення оборони держави, розповів про місце дислокації бригад, наявність соціальних гарантій, матеріального забезпечення та відповідне навчання.

Основний меседж зібрання – проведення з потенційними кандидатами інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо вступу до бригад «Гвардії наступу».

У заключному слові Михайло Копієвський та селищний голова Микола Паранчевський подякували присутнім за участь.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь