Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Надання допомоги по частковому безробіттю: які зміни відбулися у законодавстві?

Дата: 13.03.2023 09:41
Кількість переглядів: 85

Постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2023 року № 188 (набрала чинності 09 березня 2023 року) внесено зміни до Порядку надання допомоги по частковому безробіттю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 702.

Цими змінами, зокрема, врегульовані питання визначення установ Державної служби зайнятості, до яких подаються документи для надання допомоги.

У Кіровоградській області – це філії обласного центру зайнятості (документи можуть прийматися й управліннями та відділами філій). Проте чітко визначено, що допомогу надають саме регіональні центри зайнятості (у нашій області – Кіровоградський обласний центр зайнятості).

Унормовані також окремі аспекти випадків не надання допомоги в частині відкриття ліквідаційної процедури щодо суб’єкта господарювання, визнання ним своєї неспроможності виконувати зобов’язання перед кредиторами.

Про інші зміни інформація буде викладена на сторінці найближчим часом, а вже зараз можна ознайомитись з текстом постанови № 188 на урядовому вебпорталі.

Постанова Кабінету Міністрів України від 03 березня 2023 року № 188 http://surl.li/fiisq

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь