Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні бійці добровольчих батальйонів та добровольці Збройних сил України! Щиро вітаю Вас зі святом – Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 09:26
Кількість переглядів: 79

Вас називають справжніми українцями, бо ви першими стали на захист своєї країни. Ви – герої, лицарі духу, добра та відданості, які не чекали винагороди за свою справу. Саме так вас оцінює український народ, який ви захищаєте з березня 2014 року. Тисячі звичайних українських громадян, кинувши власні справи – навчання, роботу, бізнес, родини вийшли на майдани, висловлюючи протест проти антидержавної політики тодішнього керівництва країни, а потім зі зброєю в руках першими протистояли збройній російській агресії. Саме завдяки вашій мужності, відданості і щирому патріотизму вдалося зупинити агресора і дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Ми вдячні бійцям, які відіграли значну роль у військовому протистоянні на Сході країни. Бійцям, які пройшли пекло найтяжчих бойових операцій, для яких вогняний Донбас став останнім бойовим завданням. Бійцям, які боронячи нашу Україну, загинули внаслідок протистояння широкомасштабному вторгненню російської федерації 24 лютого 2022 року. Пам'ять про них завжди жива.

До цього часу тривають бої за повне звільнення України, і ми знаємо, що знаходимось під щоденним захистом військовослужбовців. Дякую кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок.

Хочу побажати всім захисникам України, не залежно від того, в якому статусі і як ви її захищаєте, — ПЕРЕМОГИ! Перемоги над ворогами та віри у світле майбутнє!

Бажаю родинного щастя та злагоди, здоров’я, нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. Нехай у Вашому житті завжди знаходиться місце для шляхетних вчинків, подвигів та сміливості.

Пам`ятайте, що на вас з нетерпінням чекають вдома рідні та близькі! Бережіть себе!

 

З повагою,

селищний голова            Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь