Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На засіданні виконавчого комітету селищної ради прийнято ряд важливих рішень

Дата: 16.03.2023 13:23
Кількість переглядів: 139

15 березня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуто 14 питань та прийнято відповідні рішення.

З метою організації та контролю за виконанням заходів профілактики та надання методичної допомоги хворим на туберкульоз ВІЛ-інфекції/СНІДу, зниження захворюваності на туберкульоз та показника смертності від захворювання на туберкульоз, покращення первинного виявлення хворих затверджено Координаційну раду з питань протидії захворюванню на туберкульоз та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Розширено перелік робіт, які можуть виконуватися зареєстрованими безробітними під час  громадських робіт в умовах воєнного стану.

З питання опіки і піклування:Про влаштування в сім'ю патронатного вихователя  малолітнього; Про відмову у наданні дозволу на примусову реалізацію житлового будинку, в якому проживають малолітні діти; Про продовження терміну перебування малолітніх в сім'ї патронатного вихователя.

З питання соціального захисту населення: Про впорядкування питань щодо надання соціальних послуг; Про проведення виплат на безоплатне поховання військовослужбовця; Про надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого; Про надання одноразової  матеріальної допомоги пораненому військовослужбовцю; Про надання матеріальної допомоги на поховання.

З питання житлово-комунального господарства: Про надання цирковому колективу «Орбіта» дозволу на тимчасове розміщення купола цирку; Про уточнення поштової адреси в с Добрянка; Про впорядкування вулиць, провулків, нумерації будинків та споруд сіл Коритно-Забузьке та Вовча Балка; Про закінчення опалювального сезону 2022-2023 року.

Наприкінці засідання обговорено питання про продовження набору та формування бригад «Гвардії Наступу», зокрема щодо проведення роз’яснювальної роботи з цільовими групами громадян на підзвітних територіях.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь