Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Продовжується робота щодо відлагодження системи водопостачання

Дата: 17.03.2023 13:37
Кількість переглядів: 89

Для забезпечення питною водою жителів вулиць М.Червенка, Північна, Українська та інших прилеглих до них вулиць і провулків в смт Вільшанка відлагоджується система водопостачання. Силами працівників КП «Комунальник» селищної ради за останній тиждень усунуто чотири пориви по даній водомережі, на свердловині встановлено механізм для погодинної подачі води, зроблено ремонт та часткову заміну засувок та кранів, якими регулюється водопостачання, встановлено запорні механізми. В планах: відремонтувати оглядові колодязі, в яких знаходяться крани та засувки, та встановити на них люки або плити. Також на сьогоднішній день відпрацьовується графік включення годинникового механізму на свердловині (потрібно знайти «золоту» середину між безперебійною подачею води та економним споживанням електроенергії).

З метою збереження та постійного постачання питної води по вулицях Миру, Українська, Північна та М.Червенко визначено відповідальних на даних вулицях щодо нагляду за оглядовими колодязями, кранами, засувками.

Додатково нагадуємо, що всі споживачі, власники домоволодінь мають укласти договори на водопостачання з КП «Комунальник» селищної ради та встановити прилади обліку води.  При виявленні на спорудах вуличної мережі систем централізованого питного водопостачання та/або централізованого водовідведення, водопровідних вводах та прибудинковій території пошкоджень або несправностей (розбиті або відсутні ляди колодязів, провалювання колодязів або ґрунту біля колодязів, надходження води в колодязі з-під землі) просимо негайно повідомити про це КП «Комунальник» селищної ради, вживши заходів для огороджування місць пошкоджень до приїзду аварійної бригади:

Олена Борисівна Смєлова, керівник КП «Комунальник» селищної ради:

тел. 097 005 41 81 або 099 173 11 40;

Мурашко Іван Іванович, працівник КП «Комунальник» селищної ради:

тел. 066 207 98 73 або 098 733 92 55.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь