Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбувся круглий стіл на базі Вільшанського ліцею

Дата: 23.03.2023 11:01
Кількість переглядів: 151

22 березня 2023 року на базі Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради для учнів 7-Б та 8-Б класів даного закладу за ініціативи класного керівника 8-Б класу Людмили Янкової, за участю завідувача служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Наталії Ярути, лікаря-психіатра-нарколога КНП «Вільшанська лікарня» селищної ради Олександра Кудлюка та інспектора з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського РВП Вікторії Шевченко, відбувся круглий стіл, основною темою якого були шкідливі звички.

Олександр Кудлюк висвітлив вплив тютюнопаління на організм людини, Вікторія Шевченко наголосила на відповідальності, яку несуть батьки за неповнолітніх дітей, а Наталія Ярута провела бесіду, спрямовану на популяризацію здорового способу життя.

Даний захід зайняв цілий урок, пройшов у дружній атмосфері, і коли продзвонив дзвінок, діти ще залишалися на місцях та задавали запитання, а також хвалилися своїми досягненнями та уподобаннями у спорті.

Такі заходи планується провести і в інших закладах освіти громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь