Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Донеччині загинув наш земляк – 21-річний військовослужбовець Івченко Анатолій Геннадійович

Дата: 28.03.2023 14:37
Кількість переглядів: 197

25 березня 2023 року, виконуючи свій військовий обов`язок, від рук російських окупантів загинув уродженець с. Калмазове, військовослужбовець Збройних Сил України, 21-річний Івченко Анатолій Геннадійович.

На час широкомасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Анатолій разом з батьком перебував у Польщі, але, маючи чітку громадянську та патріотичну позицію, повернувся разом з батьком до України. Вже 03 березня 2022 року з`явився до воєнкомату та призваний на військову службу по мобілізації 4 відділом Голованівського РТЦК та СП Кіровоградської області.

Після призову обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Анатолій Івченко – справжній патріот, який боровся за вільну Україну до останнього подиху. Ми пам`ятатимемо його, як відважного захисника України, який пожертвував своїм життям заради миру і свободи нашої держави.

Від імені жителів Вільшанської громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять нашому Герою, який в тяжкий, історичний та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Вічна слава тобі, Анатолію!

Герої не вмирають!

 

Про зустріч «живим коридором» та про час, місце проведення церемонії прощання із загиблим Івченком Анатолієм буде повідомлено пізніше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь