Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Війна забрала життя Героя, нашого земляка, жителя с. Калмазове – Дубини Олександра Валентиновича

Дата: 05.04.2023 11:16
Кількість переглядів: 177

02 квітня 2023 року в результаті артилерійського обстрілу під час штурмових дій на Донеччині загинув наш земляк, житель с. Калмазове Дубина Олександр Валентинович.

Олександр Валентинович народився в с. Калмазове 22 березня 1988 року, де і проживав. Був одружений та виховував трьох неповнолітніх дітей – двох доньок та сина. Працював трактористом.

01 серпня 2022 року добровільно вступив до лав місцевої територіальної оборони. 17.03.2023 року призваний на військову службу 4 відділом Голованівського РТЦК та СП Кіровоградської області та відразу боронив східні рубежі нашої України на посаді старшого стрільця механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини.

Загинув 02.04.2023 року, залишившись вірним військовій присязі та служінню українському народу.

Від імені жителів Вільшанської громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять нашому Герою, який в тяжкий, історичний та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Вічна слава Олександру Валентиновичу!

Герої не вмирають!

 

Про зустріч «живим коридором» та про час, місце проведення церемонії прощання із загиблим Дубиною Олександром Валентиновичем буде повідомлено пізніше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь