Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ВІЛЬШАНСЬКА ГРОМАДА ЗБИРАЄ ОВОЧІ НА «СУХІ БОРЩІ» ДЛЯ ВОЇНІВ ЗСУ

Дата: 13.04.2023 15:46
Кількість переглядів: 106

Перші страви на передовій – це рідкість, яку українські воїни не завжди можуть собі дозволити. Адже приготування потребує не лише купи продуктів, а й щонайменше години часу. Через це наші захисники й захисниці частіше надають перевагу сухпайкам.

Цю проблему наразі вирішено – волонтери Громадської організації «Ніхто крім нас» міста Первомайськ, з якими тісно співпрацює протягом року Територіальний центр соціального обслуговування, почали готувати сухі набори швидкого приготування, завдяки яким бійцям ЗСУ необхідно всього 10-15 хвилин, аби скуштувати по-домашньому смачний борщ чи суп, смак яких практично не відрізняється від щойно приготовленої страви, а всі вітаміни зберігаються завдяки особливій технології.

Жителі сіл Бузникувате, Вівсяники, Плоско-Забузьке, Коритно-Забузьке, через волонтерів Вільшанщини - Олену Лівандовську  та Людмилу Славську регулярно долучаються до збору продуктів для наших захисників.

12 квітня 2023 року завдяки небайдужим жителям  вище згаданих сіл було зібрано гроші у сумі 3500 грн, овочі, зелень для приготування «сухих борщів» та муку, цукор, смалець, продукти для випікання великодньої здоби.

Працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради доправили гроші та  продукти волонтерам Громадської організації «Ніхто крім нас» та отримали вже готові сухі набори для супу та борщу, які через волонтерів будуть відправлені нашим захисникам. Також волонтерки планують спекти та відправити на передову традиційні паски. Щиро дякуємо всім, хто долучився до даного заходу.

 

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь