Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася тридцять дев`ята сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 20.04.2023 13:31
Кількість переглядів: 153

20 квітня 2023 року відбулася тридцять дев`ята сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради пройшло під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського, у якому взяли участь 17 депутатів селищної ради, в тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

На пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, старости старостинських округів, працівники структурних підрозділів та виконавчих органів селищної ради.

Порядком денним засідання передбачалося 19 питань та питання Різне.

З метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства у новій редакції затверджено програму «Шкільне харчування» на 2023 – 2025 роки та Положення про Сектор освіти Вільшанської селищної ради.

У зв`язку з ліквідацією Вільшанського відділу ДРАЦС у Голованівському районі Кіровоградської області, для забезпечення потреб населення громади адміністративними послугами з питань державної реєстрації актів цивільного стану, винесено на розгляд ради проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 27.11.2020 року № 5 «Про затвердження структури виконавчих органів ради та їх загальної чисельності, утворення виконавчих органів», в якому за пропозицією селищного голови запропоновано збільшення на одну одиницю відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету селищної ради, який підтримано депутатами одноголосно. З цією ж метою прийнято рішення щодо внесення змін до нормативних документів Відділу «ЦНАП»: Переліку послуг, які надаються зазначеним відділом, та до Положення.

З метою поліпшення захисту прав і свобод громадян, зменшення рівня злочинності на території Вільшанської селищної територіальної громади, здійснення заходів, спрямованих на посилення безпеки громадян, затверджено Комплексну програму профілактики злочинності і правопорушень на 2023 – 2027 роки. 

Прийнято рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2022 року № 823 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 рік» 11531000000 (код бюджету)» з метою зміни видаткової частини бюджету за рахунок перерозподілу видатків бюджету у межах загального обсягу бюджетних призначень головних розпорядників бюджетних коштів за бюджетними програмами для забезпечення ефективного використання бюджетних коштів та запобігання виникненню кредиторської заборгованості. 

Також прийнято ряд рішень, що регулюють земельні відносини.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь