Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – «Про внесення змін до рішення від 14 липня 2021 року №359 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вільшанської селищної ради»

Дата: 03.05.2023 10:05
Кількість переглядів: 93

03.05.2023

Розробником проекту рішення Вільшанської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на  території  Вільшанської селищної ради» (регуляторного акта) є відділ фінансів та економічного розвитку Вільшанської селищної ради.

Відповідно до статей  9, 13 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань відділ фінансів та економічного розвитку Вільшанської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення Вільшанської селищної ради «Про внесення змін до рішення від 14 липня 2021 року №359 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вільшанської селищної ради»».

Основною метою проекту регуляторного акта є збалансоване встановлення податків та зборів на території Вільшанської селищної ради  відповідно до вимог Податкового Кодексу.

Даний проект рішення, аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційній сторінці Вільшанської селищної  ради  в мережі Інтернет за адресою: https://vilshsr.gov.ua/proekti-regulyatornih-aktiv-13-21-57-19-04-2021/   в рубриці «Проекти регуляторних актів»  08 травня 2023року.

Зауваження та пропозиції щодо регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом одного місяця з 08 травня 2023 року шляхом письмових звернень до відділу фінансів та економічного розвитку Вільшанської селищної ради.

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: 26600, смт Вільшанка, Голованівський р-н, Кіровоградська обл..  вул. Центральна, 15,  E-mail vilshanskarada@ukr.net, відділ фінансів та економічного розвитку Вільшанської селищної ради.

Відповідальна особа – головний спеціаліст відділу фінансів та економічного розвитку Вільшанської селищної ради, Риженко Олександр Анатолійович, тел. +380668095415.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь