Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 08.05.2023 11:40
Кількість переглядів: 142

З метою створення належних умов мешканцям Вільшанської територіальної громади для реалізації права на державну реєстрацію народження, смерті, шлюбу через делеговані повноваження, зазначені у підпункті 5 пункту «б» частини першої статті 38 «Про місцеве самоврядування в Україні», з 03 травня 2023 року  у  відділі «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради, розпочала свою роботу спеціаліст з питань державної реєстрації актів цивільного стану – Щеглова Крістіна Зіновіївна.

Станом на 08 травня 2023 року вирішуються організаційні питання стосовно отримання спеціалістом відділу «ЦНАП» доступу до реєстру ДРАЦС.

На даний час є можливість для отримання консультацій з вищевказаних адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. За консультаціями звертатись до відділу «ЦНАП», який знаходиться за адресою: смт Вільшанка, вулиця Центральна, 40, ІІ-й поверх приміщення Вільшанської селищної ради або за телефоном 0666824941.

По завершенню всіх організаційних моментів з питань організації діяльності у сфері державної реєстрації актів цивільного стану буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь