Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 08.05.2023 11:40
Кількість переглядів: 116

З метою створення належних умов мешканцям Вільшанської територіальної громади для реалізації права на державну реєстрацію народження, смерті, шлюбу через делеговані повноваження, зазначені у підпункті 5 пункту «б» частини першої статті 38 «Про місцеве самоврядування в Україні», з 03 травня 2023 року  у  відділі «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради, розпочала свою роботу спеціаліст з питань державної реєстрації актів цивільного стану – Щеглова Крістіна Зіновіївна.

Станом на 08 травня 2023 року вирішуються організаційні питання стосовно отримання спеціалістом відділу «ЦНАП» доступу до реєстру ДРАЦС.

На даний час є можливість для отримання консультацій з вищевказаних адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. За консультаціями звертатись до відділу «ЦНАП», який знаходиться за адресою: смт Вільшанка, вулиця Центральна, 40, ІІ-й поверх приміщення Вільшанської селищної ради або за телефоном 0666824941.

По завершенню всіх організаційних моментів з питань організації діяльності у сфері державної реєстрації актів цивільного стану буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь