Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

12 травня 2023 року відбулося засідання постійної комісій селищної ради з питань бюджету, фінансів, інвестиційної діяльності та приватизації та засідання виконавчого комітету

Дата: 12.05.2023 14:51
Кількість переглядів: 93

Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання селищної ради, 12 травня 2023 року відбулося засідання постійної комісій селищної ради з питань бюджету, фінансів, інвестиційної діяльності та приватизації. Порядком денним засідання комісії передбачався розгляд питань:

1. Про звіт про виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень – березень 2023 року;

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2022 року                 № 823 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 рік» 11531000000 (код бюджету);

3. Різне.

Начальник відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариса Кірова доповіла членам комісії про звіт про виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень – березень 2023 року. Зосередила увагу на тому, що бюджет виконується відповідно до планових показників. Протягом звітного періоду забезпечено в повному обсязі оплату послуг за спожиті енергоносії та комунальні послуги бюджетних установ. Кредиторської заборгованості за захищеними видатками бюджетних установ станом на 01 квітня 2023 року немає.

Також Лариса Кірова ознайомила присутніх членів комісії з проектом рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2022 року                 № 823 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 рік» 11531000000 (код бюджету)», де озвучила основні напрямки здійснення видатків, запропонованих у проекті:

- на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ;

- на оплату праці педпрацівникам, які проводять корекційно-розвиткові заняття з дітьми відповідної категорії;

- на забезпечення придбання за умовами співфінансування шкільного автобуса;

- на виготовлення проектно-кошторисної документації з метою отримання субвенції з державного бюджету на капітальний ремонт укриттів в загальноосвітніх закладах;

- на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки відповідно до норм чинного законодавства з метою включення земельної ділянки в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності, право оренди на які виставляються на торги у формі аукціону.

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто питання:

1. Про підсумки виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень – березень 2023 року.

2. Про надання одноразової матеріальної допомоги пораненим військовослужбовцям.

3. Про основні заходи цивільного захисту селищної ради на 2023 рік

4. Про видалення зелених насаджень на території кладовища у                            с. Березова Балка.

5. Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного  будинку в смт Вільшанка Вільшанської селищної ради.

6. Про розгляд заяви гр. Бровді А.Я. щодо визначення місця для розміщення автотранспорту в смт Вільшанка по вул. Лагонди.

7. Про присвоєння поштових  адрес в  смт Вільшанка.

8. Про затвердження  проектно-кошторисної документації.

9. Про призначення відповідальної особи за зберігання та витрачання бланків свідоцтв  актів цивільного  стану та покладання обов’язків по проведенню державної реєстрації актів цивільного стану.

10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 22 лютого 2022 року  № 13  

11. Про виконання перспективного плану роботи Виконавчого комітету та виконавчих органів Вільшанської селищної ради за I квартал 2023 року.

12. Про переліки відомостей службової та конфіденційної інформації у новій редакції.

13. Питання, що стосуються  захисту прав дітей : призначено опікуна дитині, яка має статус дитини-сироти; повернуто матері Ч. малолітніх дітей, які виховувалися в сім'ї патронатного вихователя; продовжено на три місяці термін перебування малолітнього М. в сім’ї патронатного вихователя.

Офіційне оприлюднення прийнятих рішень виконавчого комітету відбудеться відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом п’яти робочих днів з дня проведення засідання виконавчого комітету на офіційному вебсайті Вільшанської селищної  ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь