Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

17 травня 2023 року відбулось засідання постійних комісій

Дата: 17.05.2023 15:37
Кількість переглядів: 80

Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання селищної ради, відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради.

Членами постійних комісій опрацьовано 25 питань та питання Різне.

За результатами роботи усі запропоновані проекти рішень рекомендовано внести для розгляду на пленарному засіданні Вільшанської селищної ради.

Також у спільному засіданні постійних комісій селищної ради прийняли участь начальник відділу Голованівського РВ ГУНП в Кіровоградській області Вячеслав Пономаренко, його заступник Ігор Фудар та начальник СПД № 1 (смт Вільшанка) Голованівського РВ ГУНП в Кіровоградській Володимир Вільчинський.

Вячеслав Пономаренко виступив перед присутніми депутатами з інформацією щодо необхідності у впровадженні на території громади безпекового проекту щодо створення належних умов для діяльності поліцейських офіцерів громади. Довів всі наявні переваги у його реалізації та поділився досвідом громад, які профінансували відповідні заходи.

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.  

Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади (яка візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи), то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь